Notícies i actualitat

La presidenta Maite Salord destaca que la seu de la UIB a Menorca és “un projecte compartit per tots els menorquins que ha aconseguit fer caure barreres de tot tipus”

Data : 13/04/2016

La presidenta del Consell Insular de Menorca, Maite Salord, ha assistit aquest matí a l’acte de celebració de 18 anys d’estudis a la Seu de la Universitat de les Illes Balears (UIB) a Menorca. L’esdeveniment commemoratiu s’ha iniciat amb la taula rodona “Records del naixement de la Seu”, a càrrec del doctor Llorenç Huguet, rector de la UIB; Joan Huguet, expresident del Consell insular; Antoni Gómez, exbatlle d’Alaior; el doctor Santiago Cavanillas, exvicerector d’Ordenació Acadèmica; el doctor Jesús Salinas; exdirector del Campus Extens; el doctor Lluís Garau, primer director de la Seu; Núria Hidalgo, administradora de la Seu; i Pilar Ainsa, alumna de la primera promoció dels estudis de Mestre.

En acabar l’acte de lliurament d’obsequis als estudiants, professorat, personal de la Seu i autoritats, la presidenta Maite Salord ha pronunciat un parlament en què ha subratllat que “no hi ha dubte que la seu universitària de la UIB a Menorca és un projecte compartit per tots els menorquins, que ha aconseguit fer caure barreres de tot tipus: geogràfiques, per la superació de la doble insularitat que representa; polítiques, perquè és un veritable projecte d’àmbit balear, i culturals, per la democratització de l’educació superior a Menorca que ha comportat el fet de donar més oportunitats a la població d’iniciar estudis universitaris, de fer una segona carrera, un màster o uns estudis en línia”.

“La Seu de la UIB a l’illa arriba a la majoria d’edat havent complert les expectatives. Les institucions implicades en la seva posada en marxa amb el seu compromís van posar les bases per fer realitat aquesta il·lusió d’extensió universitària de Menorca, i els estudiants i famílies que hi van confiar van fer créixer el projecte, així com els professors menorquins, professionals de prestigi reconegut, que han prestat els seus serveis a la UIB”, ha dit la presidenta.

A més, Salord ha esmentat la bona feina del personal administratiu i de serveis de Can Salort, així com “l’encert que va tenir el poble d’Alaior en destinar aquesta magnífica casa senyorial, juntament amb Santa Rita, per a la seu, amb la qual cosa s’aconseguia revalorar un edifici històric, emblemàtic, i alhora dinamitzar la vida cultural al cor del poble”.

En representació del Consell Insular de Menorca, l’acte també ha comptat amb la presència del conseller de Cultura i Educació, Miquel Àngel Maria.


Alaior, 13 d’abril de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3Foto 1
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS