Notícies i actualitat

Conveni entre Consell Insular de Menorca i Ajuntament des Mercadal per col·laborar en l'adquisició i la dotació de l'equipament del Centre d'estades diürnes municipals

Data : 12/04/2016

L’Ajuntament des Mercadal ha impulsat la construcció d’un centre d’estades diürnes municipal com a recurs d’acolliment diürn per donar suport a persones grans que necessiten organització, supervisió i assistència en la realització de les activitats de la vida diària, complementant l’atenció pròpia de l’entorn familiar.

L’objecte del present conveni és establir un marc de col·laboració entre el Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament des Mercadal per a la dotació de l’equipament necessari per a la posada en marxa i el funcionament del Centre d’Estades Diürnes municipal. El Consell Insular de Menorca es compromet a finançar part de les despeses d’adquisició de l’equipament del nou Centre d’Estades Diürnes municipal, amb un import de 30.000,00 euros (trenta mil euros).

Maó, 12 d’abril de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS