Notícies i actualitat

Un projecte conjunt d’ajuda als refugiats i la creació d’una Mesa per a una Menorca més accessible, principals temes tractats a la Junta de Batles celebrada a l’Ajuntament de Sant Lluís

Data : 08/04/2016

L’actuació conjunta envers la crisi de refugiats que viu Europa i la feina entre Consell Insular de Menorca i ajuntaments per impulsar una Mesa per una Menorca més accessible van ser els principals temes tractats durant la Comissió de Presidents de Corporacions Locals de Menorca celebrada ahir a l’Ajuntament de Sant Lluís.

Davant l’aprovació d’una manifestació conjunta de les administracions de l’illa sobre el tema dels refugiats, Salord ha subratllat que “ha d’anar molt més enllà que una declaració d’intencions i de voluntat” per la qual cosa “anirà acompanyada d’un projecte que ajudi directament als refugiats a través del Fons Menorquí de Cooperació, que comptarà amb una col·laboració econòmica per part de totes les administracions.

D’altra banda, la institució insular i els ajuntaments de l’illa treballaran en la creació d’una Mesa per una Menorca Accessible on també estaran representats tècnics i entitats, com a espai de treball per fer una illa més accessible per a persones amb discapacitat. Les funcions de la mesa seran les de promoure l’accessibilitat universal i l’eliminació de les barreres arquitectòniques, urbanístiques, de transport i de la comunicació, convertint l’accessibilitat en una eina d’integració i igualtat de drets i oportunitats, per aconseguir una millora de qualitat de vida tant de les persones amb discapacitat com de la resta de la societat.


Sant Lluís, 8 d’abril de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS