Notícies i actualitat

El Consell valora positivament la sentència del TSJB en què desestima la pretensió de responsabilitat patrimonial de la promotora Princesa Son Bou SL contra la institució insular

Data : 07/04/2016El Consell Insular de Menorca valora positivament la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJB) en què desestima la pretensió de responsabilitat patrimonial formulada per  la promotora Princesa Son Bou SL contra la institució insular.

Cal recordar que la promotora reclamava 3,3 milions d’euros més interessos (uns 5 milions d’euros) per la denegació d’una llicència d’obres en base a l’aplicació del PTI. Tanmateix, la sentència 372 de 2008 contemplava la possibilitat d’evitar el pagament sempre que es donàs una nova ubicació a la construcció abans de finalitzar el 2009, cosa que es va fer delimitant una Zona de Reconversió Territorial (ART-5) a l’acord plenari del Consell Insular de Menorca de dia 21 de desembre de 2009.
 
Ara, el TSJB, ratifica aquest acord que va aprovar la revisió del PGOU d’Alaior, tot i que aquest es troba, actualment, anul·lat per la manca d’un informe de telecomunicacions. I sobretot, el més important és que reconeix la viabilitat de l’Àrea de Reconversió Territorial (ART-5) i desestima el cobrament d’indemnitzacions per part del Consell Insular de Menorca.

Maó, 7 d’abril de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS