Notícies i actualitat

El Consell llença una nova convocatòria d'ajuts per a esdeveniments generadors de producte turístic

Data : 06/04/2016

El Consell de Menorca publicarà aquest mes la nova convocatòria d’ajuts per a esdeveniments generadors de producte turístic, que enguany estarà dotada de 100.000 euros i inclourà, com a novetat, la possibilitat de compatibilitzar-los amb altres ajuts concedits per la institució insular –una condició que ja s’aplicava amb la resta d’administracions públiques-.

La finalitat d’aquesta convocatòria es finançar activitats i esdeveniments que generin producte turístic i “promocionin Menorca amb una imatge de qualitat i autenticitat” que la defineixi com a destinació singular i diferenciada i millori el seu posicionament a partir de les submarques amb què està segmentada la marca Menorca. Les sis submarques són les següents: Menorca Mediterrània (turisme de sol i platja), Menorca Cultural (turisme cultural), Menorca Natural (turisme actiu d’esport i natura), Menorca Slow (turisme de salut i benestar), Menorca Convention Bureau (turisme de congressos i convencions) i Menorca Filming (turisme de produccions audiovisuals). Els sol·licitants dels ajuts hauran d’estar inclosos o sol·licitar la inclusió en una o diferents submarques.

L’import màxim que es concedirà per a cadascun dels esdeveniments és de 10.000 euros i les accions objecte de subvenció s’hauran de realitzar a partir de Setmana Santa i fins al mes de novembre del 2016. D’acord el redactat de les bases de la convocatòria, s’entén per activitat o esdeveniment generador de producte turístic el que tant per la seva trajectòria com per l’organització permet incloure’l en els programes i calendaris com a atractiu turístic, és capaç d’atreure públic de fora de l’illa i contribueix a incentivar la motivació de viatjar a Menorca.
Maó, 6 d’abril de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS