Notícies i actualitat

Oberta la inscripció per a una nova convocatòria de cursos de formació gratuïts de l'IDE Menorca

Data : 30/03/2016

Ja està oberta la inscripció per a una nova convocatòria de cursos de formació gratuïts de l'IDE Menorca. En aquest cas s'ofereixen tres cursos diferents. Els dos primers (curs d'introducció a l’IDE Menorca i curs avançat IDE Menorca) tenen com a objectiu dominar les eines de consulta de la cartografia i la informació territorial que s'ofereixen a través del geoportal de l’IDE Menorca (cartografia.cime.es).

El tercer curs (introducció a QGIS) és una introducció a aquest programari de sistemes d'informació geográfica que permet treballar en local amb la informació que es publica a través l'IDE Menorca de manera que els usuaris poden fer-se els seus propis mapes a la carta.


Inscripcions a http://cartografia.cime.esMaó, 30 de març de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS