Notícies i actualitat

Visita dels alumnes del projecte Favàritx de Garantia Juvenil a L’hort de Matadones

Data : 23/03/2016

Els 10 alumnes-treballadors del projecte Favàritx de Garantia Juvenil del Consell Insular de Menorca han visitat «L'hort de Matadones», un dels productors que forma part de la iniciativa «Custòdia agrària», i que es troba al barranc de Cala'n Porter.

Divendres, 18 de març, els alumnes-treballadors van fer una sortida didàctica relacionada amb el primer mòdul formatiu «Operacions auxiliars de preparació del terreny, plantació i sembra de cultius agrícoles».

L'objectiu de la visita ha estat que els alumnes-treballadors vegin com es treballen els diferents tipus de poda i esqueixos en fruiters, aprofitant que ens trobem en època de poda, per tal de poder-ho utilitzar posteriorment en les seves plantacions en el lloc de treball efectiu. L'hort de Matadones és un espai on es produeix fruita amb certificació ecològica i diferents tipus de varietats locals.

Aquesta visita forma part del Pla Pedagògic del projecte mixt d'ocupació i formació “Favàritx” del pla de Garantia Juvenil impulsat pel Consell Insular de Menorca, amb la participació del SOIB i amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i del Fons Social Europeu (FSE) que actualment estan realitzant el certificat de professionalitat de nivell 1 «Activitats auxiliars en agricultura».


Maó, 23 de març de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS