Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca incrementa en 5.000 euros el conveni de col·laboració amb la Federació d’Associacions de Persones Majors de Menorca

Data : 22/03/2016


La consellera de Benestar Social i Família, Maria Cabrisas, ha signat avui mati un conveni de col·laboració amb la Federació d’Associacions de Persones Majors de Menorca per al foment i la realització de programes i activitats adreçades al sector de la població de la gent gran per a l’any 2016. Cal subratllar que enguany hi ha un increment en 5.000 euros en relació al conveni de l'any passat.


Així mateix, la Federació ha manifestat el seu agraïment i el seu interés en col·laborar amb el Consell Insular de Menorca. Durant la reunió, s'ha comentat el compromís de convocar el Consell de la Gent Gran pel proper mes d'abril.

L’objecte d’aquest conveni és establir un marc de col·laboració entre el Consell Insular de Menorca i la Federació d’Associacions de Persones Majors de Menorca per al foment i la realització de programes i activitats adreçades al sector de població de la gent gran que s’incloguin dins la tipologia següent:

- Prevenció de les situacions de dependència
- Promoció de l’autonomia personal
- Prevenció i promoció de la salut
- Promoció dels drets i de la participació ciutadana de la gent gran
- Ajuda mútua i solidaritat
- Programes intergeneracionals
- Activitats culturals, esportives i d’oci


Al respecte, les obligacions del Consell Insular de Menorca són:

a) Finançar part de les despeses dels programes i activitats que són objecte d’aquest conveni amb un import màxim de 115.000,00 euros (cent quinze mil euros), amb càrrec a la partida pressupostària 23134 4890002 del vigent pressupost. L’abonament d’aquesta quantitat es farà efectiva en una única anualitat corresponent a l’any 2016, mitjançant dos pagaments i sempre segons la disponibilitat de liquidat de la Tresoreria del Consell Insular de Menorca, segons el detall següent:

- Primera aportació, corresponent al 50% de l’import, a la signatura del present conveni.
- Segona aportació, corresponent al 50% restant de l’import, un cop presentada la justificació prèvia, de conformitat amb el previst al pacte tercer d’aquest conveni.

b) Prestar assessorament per a la realització dels programes i activitats de promoció de l’autonomia i la salut, prevenció de la dependència i la salut i programes intergeneracionals.


Per part de la Federació, ha actuat com a representant el seu president Pedro Pons Florit, que ha estat acompanyat pel seu vicepresident Bartolomé Pons Florit i Maria Pons Fuxà, secretària de la Federació.


Maó, 22 de març de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS