Notícies i actualitat

La Comissió Tècnica Assessora d’Urbanisme i Ordenació del Territori ha informat avui favorablement de la proposta per iniciar el procés per finalitzar la vigència de la NTT

Data : 08/03/2016

La Comissió Tècnica Assessora d’Urbanisme i Ordenació del Territori celebrada avui matí a la seu del Consell Insular de Menorca ha informat favorablement, per 12 vots a favor, 2 en contra i una abstenció, de la proposta per iniciar el procés per finalitzar la vigència de la Norma Territorial Transitòria.

Han donat suport a la proposta de l’equip de govern, a més dels representants dels partits que integren l’equip de govern del Consell Insular de Menorca i els tècnics de la institució insular, els representants dels Col·legis d’Arquitectes i d’Enginyers de Camins Canals i Ports, l’Institut Menorquí d’Estudis i el GOB. Han votat en contra els representants del Partit Popular i els del Col·legi d’Aparelladors.

A partir d’ara se sotmetrà l’esmentat acord al tràmit d’informació pública per un termini de 20 dies, mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en un dels diaris de major circulació de l’illa.

Maó, 8 de març de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS