Notícies i actualitat

Presentació de la nova imatge corporativa de la Reserva de Biosfera

Data : 07/03/2016

La Reserva de Biosfera de Menorca estrena nova imatge corporativa, un projecte que il·lustra la nova etapa que s'ha iniciat en la gestió de la Reserva de Biosfera. Un dels principals objectius és que aquesta imatge reflecteixi la transversalitat que respira la Reserva de Biosfera en tots els àmbits de gestió del Consell Insular de Menorca.
Per aquest motiu, el logotip vol oferir la idea global que quan parlam Reserva de Biosfera, xerram de natura, medi ambient, cultura, turisme, economia i benestar social. Així, només amb la integració de tots aquests criteris, podem parlar de sostenibilitat i d'equilibri, que és el que ens exigeix la UNESCO des que el 1993 va declarar el nostre territori Reserva de Biosfera.
El conseller de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, Javier Ares, ha presentat una nova imatge que contribueix a crear una marca amb estil propi que posicioni Menorca com a referent de les reserves de biosfera de tot el món, i que alhora funciona visualment per promocionar l’illa com a destinació turística. El grafisme dut a terme per Xavier Pons, de l’Agència Addaia, comunica els conceptes de creixement i expansió, recordant l'efecte d'una gota quan toca l'aigua. De la mateixa manera aquest projecte gràfic ha prioritzat la sensació d’interconnexió i unió entre les diferents àrees.
La col·locació de les àrees al logotip també té per objectiu la representació de les mateixes en l’àmbit conceptual. Estan situades de manera que Cultura, Economia i Turisme són les àrees fonamentals sobre les quals es recolzen els dos pilars de Menorca Reserva de Biosfera: el Medi Ambient i el Benestar Social. En el resultat final, la paraula “Menorca” guanya importància i és l’element principal del logotip.
A part del logotip genèric, també s’han creat els logotips de cada àrea perquè en un futur puguin funcionar independentment i siguin reconeixibles pel seu lligam amb la Reserva de Biosfera. Cada àrea està representada amb el seu color corporatiu.

La directora insular de Reserva de Biosfera, Irene Estaún, ha dit que “pensant en el futur, la nova imatge de Menorca Reserva de Biosfera permetrà iniciar al Departament de Medi Ambient el desenvolupament de diferents projectes que van directament lligats. En són exemples: la revisió del web de Menorca Reserva de Biosfera, la creació d'una marca de productes i serveis de la Reserva de Biosfera i la potenciació de la Reserva de Biosfera a l'exterior, de la mà de la col·laboració amb els Departaments de Promoció Turística i Promoció Econòmica i la Fundació per al Foment del Turisme de Menorca”.

Maó, 7 de març de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
foto 1
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS