Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca i l’ajuntament de Ciutadella signen un conveni de col·laboració pel finançament de les obres de millora del paviment del Camí de Son Saura

Data : 07/03/2016

L’objecte d’aquest conveni signat per la presidenta Maite Salord i l’alcaldessa Joana Gomila és regular la col·laboració i el suport que el Consell Insular de Menorca presta a l’ajuntament de Ciutadella per a la realització de les obres de millora del paviment del Camí de Son Saura. Aquestes obres consistiran en la neteja i esbrossada de les voreres del camí i posteriorment s’executarà una capa d’aglomerat asfàltic en aquells trams on el paviment està més deteriorat.

La titularitat d’aquest camí objecte d’actuació és en l’actualitat i seguirà essent-ho de l’ajuntament de Ciutadella. L’obra del conveni serà finançada en un 50 % per la institució insular i l’altra 50 % per l’ajuntament del municipi. El cost total de l’actuació és de 144.800 euros.

Aquesta millora respon a la demanda del consistori de millorar un camí rural d’accés a la platja Son Saura que actualment presenta un paviment deteriorat a causa de l’afluència massiva de visitants a la cala verge durant les temporades estivals.


Maó, 7 de març de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS