Notícies i actualitat

El Consell ret homenatge als esportistes menorquins més destacats de l’any 2015

Data : 04/03/2016

El Departament d’Esports del Consell Insular de Menorca ha retut avui homenatge als esportistes menorquins més destacats de l’any 2015. L’acte s’ha celebrat al Pavelló Menorca amb el lliurament de 345 diplomes, a tots els participants en les fases escolars de 2015 i amb un total de 58 distincions d’elit i 72 distincions escolars per als esportistes que van fer medalla a les fases Balears.

Cal destacar que, s’han lliurat 21 distincions de bronze; 32 distincions de plata (entre les quals hi ha 14 corresponents als Jocs IGA); i 4 distincions d’or als esportistes Albert Torres, Sergi Llull, Damià Borràs i Joan Cardona. Enguany s’ha atorgat una distinció de coure, pel foment dels valors de la igualtat en l’esport i per reivindicar la igualtat de gènere en el futbol, a l’equip femení de futbol 11 del Club Sporting de Mahón.

L’acte ha estat presidit per la presidenta Maite Salord, juntament amb la vicepresidenta primera i consellera de Joventut i Esports, Susana Mora, el conseller de Presidència del Govern de les Illes Balears, Marc Pons, i l’alcaldessa de Maó, Conxa Juanola.

Amb aquest esdeveniment el Consell Insular de Menorca vol reconèixer als esportistes menorquins la seva dedicació i implicació esportiva, així com els millors resultats aconseguits en les competicions d'àmbit nacional, europeu i mundial, i els resultats de les fases Balears en edat escolar. Així, l’acte no va dirigit només als esportistes menorquins d'elit, sinó també als esportistes de totes les categories, ja que com a responsable del programa “l'Esport per a l'Edat Escolar”, el Consell Insular de Menorca es vol fer ressò de la feina diària que fan els esportistes en edat escolar per seguir millorant en els seus objectius, tant esportius com socials.

“Com a institució insular tenim el deure d’impulsar valors tan importants com la participació, el treball en equip, l’amistat, el respecte i la relació amb els altres a través de l’esport. L’esport és, idò, una bona eina per a la transmissió de valors socials que han de servir a tots d’exemple”, ha dit la presidenta Maite Salord.

D’altra banda, la vicepresidenta primera Susana Mora ha fet extensiu aquest reconeixement a clubs, federacions, tècnics, voluntaris i famílies perquè “és també, indubtablement, gràcies al vostre esforç col·lectiu i a la vostra implicació constant pel que els nostres esportistes acaben destacant”.

“Duc gairebé vuit mesos com a consellera d'Esports i, en aquest temps he tractat amb les federacions de l'illa, amb clubs i amb molts de vosaltres a títol individual, i us puc dir que ha estat i és per a mi un veritable orgull poder constatar en primera persona que Menorca compta amb un teixit esportiu d'excepció”, ha afegit Mora.

Maó, 4 de març de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS