Notícies i actualitat

Visita al Centre Especial d'Ocupació “EcoVerd”, de la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca

Data : 04/03/2016

Els 10 alumnes-treballadors del projecte Favàritx de Garantia Juvenil del Consell Insular de Menorca han visitat el Centre Especial d'Ocupació “EcoVerd”, de la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca.

Aquest divendres 4 de març els alumnes-treballadors han fet una sortida didàctica a relacionada amb el primer mòdul formatiu “Operacions auxiliars de preparació del terreny, plantació i sembra de cultius agrícoles”.

L'objectiu de la visita ha estat que els alumnes-treballadors puguin conèixer les diferents varietats amb les quals treballaran i aprofitaran per comprar alguns exemplars. El punt EcoVerd és un espai on es treballa amb planters ecològics de varietats locals, amb el compromís i voluntat d'endinsar-se en la reproducció de varietats hortícoles locals i de suport, aromàtiques, etcètera.

Aquesta visita forma part del Pla Pedagògic del projecte mixt d'ocupació i formació “Favàritx” del pla de Garantia Juvenil impulsat pel Consell Insular de Menorca, amb la participació del SOIB i amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i del Fons Social Europeu (FSE) que actualment estan realitzant el certificat de professionalitat de nivell 1 “Activitats auxiliars en agricultura”.


Més informació del lloc visitat al web del Consell Insular de Menorca
http://www.biosferamenorca.org/publicacions/verpub.aspx?Id=422

Maó, 4 de març de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS