Notícies i actualitat

La presidenta del Consell Insular de Menorca, Maite Salord, presenta als municipis les actuacions que es duen a terme sobre la sequera en matèria d’agricultura

Data : 03/03/2016

La presidenta del Consell Insular de Menorca, Maite Salord, presenta als municipis les actuacions que es duen a terme sobre la sequera en matèria d’agricultura

La presidenta del Consell Insular de Menorca, Maite Salord, ha presentat avui als municipis de l’illa les actuacions que es duen a terme sobre la sequera en matèria d’agricultura a Menorca. Salord ha explicat, durant la Comissió de Presidents de Corporacions Locals celebrada a l’Ajuntament de Maó, les accions posades en marxa per la Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balears par pal·liar la sequera agrícola que pateix el camp de Menorca. Una línia d’ajudes de 2.000.000 euros per cobrir l’alimentació del ramat.

En el cas del Consell Insular de Menorca s’aportarà una quantitat de 50.000 euros a l’ajuda de SEMILLA. La presidenta ha destacat el contacte regular entre el director insular de Medi Rural i Marí, Miquel Truyol, i el director general d’Agricultura del Govern, Mateu Ginard, per tal d’intercanviar informació sobre la situació del camp de Menorca i les mesures a prendre.

Des de la institució insular, i en previsió que les sequeres seran cada vegada més freqüents, es dóna suport a totes aquelles mesures que facin el camp de Menorca més robust. En aquest sentit, es tenen en compte la posada en marxa d’infraestructures que poden ajudar a tenir un suplement d’aigua com seria l’aigua regenerada de les depuradores.

Entre altres punts de l’ordre del dia, Maite Salord ha proposat als alcaldes la planificació de carrils bici a escala insular. Un projecte pel qual s’estudiaran les prioritats de cada municipi, el pressupost o els criteris unitaris a seguir.

Maó, 3 de març de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS