Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca es reuneix amb els ajuntaments per tractar inversions i pressupostos de 2013

Data : 29/10/2012

El president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo, s’ha reunit avui amb els alcaldes dels vuit municipis de l'illa per tractar les inversions prioritàries i la confecció dels pressupostos de 2013.

El Consell Insular de Menorca està treballant en la redacció i elaboració dels pressupostos de 2013, que s’aprovaran de forma definitiva una vegada es coneguin les partides assignades a Menorca en els Pressupostos Generals de l’Estat i de la Comunitat Autònoma.

Els alcaldes han manifestat la necessitat de mantenir les inversions com ara les del Pla Insular de Cooperació, així com millorar i adequar el sistema de clavegueram en les urbanitzacions per tal de poder complir amb la normativa que estableix que totes aquelles urbanitzacions que no disposin de sistema de clavegueram abans del mes d’agost, no podran obtenir llicència. De la mateixa manera que en els pressupostos de 2012 hi havia una inversió destinada a la millora d’urbanitzacions turístiques, els pressupostos del 2013 tindrien que fer també un esforç inversor per reactivar l’economia.

El President del Consell Insular de Menorca és conscient de les dificultats per les que passen totes les administracions públiques, pel que “tindrem que esperar a conèixer el contingut definitiu dels Pressupostos Generals de l’Estat i de la Comunitat Autònoma per poder tancar els pressupostos del Cime”.

Davant les dificultats existents a l’hora de confeccionar els pressupostos el President del Consell considera oportuna aquesta reunió amb els alcaldes per tal de poder unir esforços i prioritzar amb inversions productives i necessàries pels diversos municipis.

Santiago Tadeo ha destacat la intenció de l’equip de govern del Consell Insular de confeccionar uns pressupostos prioritzant la despesa i les inversions més urgents. Afirma que “les noves comptes públiques respondran als mateixos objectius que en 2012 quan es va destinar una important partida pressupostària a la millora d’urbanitzacions turístiques, una inversió absolutament imprescindible”.

Maó, 29 d'octubre de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS