Notícies i actualitat

El Govern balear es compromet a mantenir els convenis en benestar social amb el Consell Insular de Menorca

Data : 25/10/2012

El Govern de les Illes Balears ha convocat avui els consells insulars per mantenir una primera reunió sobre els pressupostos autonòmics i donar a conèixer els principals trets sobre els propers comptes de la comunitat.

Hi han estat presents el president de les Illes Balears, José Ramón Bauzá; Maria Salom, presidenta del Consell de Mallorca; Vicent Serra, president del Consell d'Eivissa; Bartomeu Escandell, president Consell de Formentera, i Pilar Pons, vicepresidenta i consellera de Serveis Generals del Consell de Menorca. El vicepresident econòmic, Josep Ignasi Aguiló, també hi ha assistit.

Per part del Govern balear ha quedat clar en aquesta reunió que es mantindrà el finançament mensual cap als consells insulars. També ha mostrat el seu compromís d'assegurar els convenis en benestar social respecte de Menorca.

La consellera Pilar Pons ha reiterat la importància de mantenir les prestacions en benestar social i que el Govern balear sigui sensible cap a Menorca, ja que presenta els pitjors indicadors econòmics.

“Una cosa està clara: hem de canviar el que es feia abans. Ara no podem gastar el que no tenim”, ha declarat Pilar Pons respecte de la necessitat de seguir una política econòmica basada en el control de la despesa corrent però a la vegada que permeti realitzar inversions productives.

En aquesta trobada també s'ha continuat fent feina sobre la nova llei de finançament dels consells insulars.


Maó, 24 d'octubre de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS