Notícies i actualitat

Més seguretat jurídica per al centre Carlos Mir i per tant més seguretat per als seus usuaris

Data : 24/10/2012

Avui dimarts 24 d'octubre s'ha firmat el contracte administratiu d'adjudicació de concessió d'ús privatiu del centre polivalent Carlos Mir des de l'Ajuntament de Maó cap a la Fundació de Persones amb Discapacitat de Menorca.

La construcció del Centre Carlos Mir va ser iniciada en un primer moment per l'Associació d'Atenció als Discapacitats Asinpros, però una vegada que aquesta va entrar a formar part de la Fundació de Persones amb Discapacitat de Menorca, va ser aquesta darrera entitat la que va finalitzar les obres.

La firma d’aquest contracte suposa passar d’una concessió d’ús en precari a un ús privatiu, el que possibilita que el Centre Carlos Mir pugui inscriure’s al Registre de la Propietat. També és una passa endavant pel que fa a homologacions, certificacions i recolzament financer d’aquestes instal·lacions. El termini mínim d’aquesta concessió és de 30 anys, prorrogable de mutu acord per períodes de cinc anys, fins a un màxim de 75.

“Amb aquesta firma avui posam en ordre aquest centre i per tant li donam més seguretat jurídica així com també donam més seguretat als seus usuaris”, ha manifestat el president de la Fundació de Discapacitats de Menorca i també del Consell Insular, Santiago Tadeo, qui també ha agraït a la batlessa de Maó, Águeda Reynés, la celeritat amb que els tècnics de la Corporació local han tramitat aquesta qüestió.

La consellera de Benestar Social i vicepresidenta de la Fundació de Persones amb Discapacitat, Aurora Herràiz, i el president d’Asinpros, Manuel Solà, també han estat presents en aquest acte.

Maó, 24 d'octubre de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS