Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca i l’ajuntament des Castell signen un conveni de col·laboració pel finançament de les obres de millora del Camí de Trepuconet

Data : 28/02/2016

El Consell Insular de Menorca i l’ajuntament des Castell signen un conveni de col·laboració pel finançament de les obres de millora del Camí de Trepuconet.

L’objecte d’aquest conveni signat per la presidenta Maite Salord i el batle Lluís Camps és regular la col·laboració i el suport que el Consell Insular de Menorca presta a l’ajuntament des Castell per a la realització de les obres de millora del Camí de Trepuconet des de la cruïlla del Camí de Bianiatap fins al Camí de Trepucó. Aquestes obres consistiran a dotar la via d’una amplada mitjana addicional d’uns 70 centímetres per banda.

L’obra del conveni serà finançada en un 50 % per la institució insular i l’altra 50 % per l’ajuntament del municipi. El cost total de l’actuació és de 36.900 euros.

Aquesta millora respon a la demanda del consistori, ja que es tracta d’un itinerari molt concorregut pels ciutadans per accedir als instituts del municipi de Maó, la connexió amb la carretera Me-8 a Sant Lluís i amb el vial de l’Hospital.

Maó, 28 de febrer de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS