Notícies i actualitat

Accions del Departament de Promoció Turística i Transports de cara a la millora del transport aeri a Menorca

Data : 26/02/2016

El Departament de Promoció Turística i Transports fa mesos que treballa en la millora del transport aeri a Menorca. La consellera Maria Sellarès va viatjar el passat mes de novembre a Madrid, juntament amb el director general de Ports i Aeroports del Govern de les Illes Balears, Francesc Xavier Ramis, per tal de presentar la sol·licitud de tarifa plana interilles a 30 euros. Entre les peticions fetes al Ministeri de Foment, tant Govern balear com Consell Insular de Menorca van manifestar el problema que pateixen les Illes pel que fa a l’aplicació de les tarifes socials.

D’altra banda, a principis d’aquest mes la consellera es va reunir amb el Comité de Desarrollo de Rutas Aéreas de Menorca, on es van confirmar les bones xifres de la temporada d’estiu 2015. “La previsió per a l’actual temporada d’hivern és bona i s’ha recuperat la connexió amb Anglaterra via Aeroport de Gatwick, amb la companyia Monarch”, ha dit Sellarès. Durant la mateixa reunió es van revisar els objectius i es va acordar seguir treballant per consolidar mercats com l’anglès i el francès, millorar l’alemany, així com desenvolupar nous mercats.

Dia 15 de febrer, el director insular de Transports Miquel N. Preto va assistir a la Mesa del Transport Aeri a Palma, on el conseller de Territori, Energia i Mobilitat del Govern de les Illes Balears, Joan Boned, es va comprometre a traslladar la demanda de la tarifa plana interilles a 30 euros i la millora de les condicions de l’OSP Maó-Madrid.

La consellera Maria Sellarès valora positivament l’anunci fet fa dies de la companyia Ryanair de recuperar la connexió Maó-Barcelona el proper hivern.

El Departament de Promoció Turística i Transports anunciarà en els propers dies la proposta de millora de les condicions de l’OSP Maó-Madrid que traslladarà al Ministeri de Foment, així com la concreció de la proposta per a la implantació d’una tarifa plana interilles a 30 euros. Una proposta en què la institució insular treballa de manera conjunta amb l’Executiu autonòmic.


Maó, 26 de febrer de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS