Notícies i actualitat

AlternaNits presenta el Torneig Playstation FIFA 2016

Data : 25/02/2016

Aquest dissabte, dia 27 de febrer, es durà a terme a la Sala Multifuncional des Mercadal la segona edició del Torneig Playstation FIFA, dins del programa AlternaNits, finançat pel Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad i el Consell Insular de Menorca, i organitzat per l'INJOVE amb la col·laboració de tots els ajuntaments de l’illa.

El programa Alternanits comprèn un ampli ventall d'activitats d'oci saludable i està dirigit a joves de 14 a 30 anys. Amb aquesta són ja sis edicions realitzades satisfactòriament i amb un nombre creixent de participants. A l’anterior edició del programa Alternanits van participar joves de totes les poblacions de Menorca amb una participació global de 3.500 joves amb la realització de 97 tallers, 5 activitats d’àmbit insular i 4 colònies de cap de setmana anomenades weekends monotemàtics.

El torneig FIFA

Aquest torneig va adreçat a al·lots i al·lotes de tota Menorca d'entre 14 i 30 anys. Per tal de facilitar els desplaçaments, l’organització ha habilitat un servei de bus gratuït a disposició de tots els participants inscrits abans de dia 27 de febrer. La passada edició el torneig va comptar amb la participació de 85 joves de Menorca.

La recepció i acreditació dels participants amb les corresponents acreditacions i sorteig dels grups per a la fase de lliga del torneig es durà a terme a partir de les 18 hores, de manera que es pugui donar inici formal a la competició a les 19 hores. Una vegada finalitzada la fase de lliga hi haurà un descans durant el qual s’oferiran coques i refrescos a tots els participants i públic assistent per tal de reposar forces abans de la fase eliminatòria. En acabar la fase eliminatòria tindrà lloc l’entrega de premis que consisteixen en vals de compra per valor de 80, 60 i 50 euros al primer, segon i tercer classificats, respectivament. Es preveu la finalització de l’esdeveniment a la 1 h de la nit, aproximadament.

La competició es realitzarà a l’escenari de la Sala Multifuncional des Mercadal i comptarà amb sis projectors per tal que tots els participants i el públic puguin gaudir de l’espectacle del joc i seguir el desenvolupament de les partides. Paral·lelament s’instal·larà una zona Wii amb videojocs alternatius que estarà a disposició de tots els assistents.

Cal destacar que aquesta activitat es duu a terme a petició d'un nombrós grup d’usuaris dels Casals de Joves de Menorca dins la dinàmica d’incorporar al programa AlternaNits les peticions i propostes sorgides dels mateixos joves, fent-los així partícips del disseny de l’oferta d’activitats. En el cas del torneig FIFA Playstation 2016, des de l’organització es valora especialment la capacitat creativa, el desenvolupament dels reflexos i el treball en equip que pot sorgir amb aquest tipus d'activitat.

Les persones interessades a participar en el Torneig FIFA Playstation 2016 poden realitzar la seva inscripció en línia des de la web d'INJOVE www.injovemenorca.com o bé directament a la Sala Multifuncional des Mercadal fins al mateix moment d’inici de les acreditacions a les 18 hores del dissabte.

Més informació a la web www.alternanits.com

Maó, 25 de febrer de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS