Notícies i actualitat

La consellera Cristina Gómez viatja a Vigo per visitar l’empresa Seganosa especialitzada en formació per a professionals de l’àmbit d’emergències

Data : 25/02/2016

La consellera de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge, Cristina Gómez, ha viatjat a Vigo per visitar l'empresa Seganosa especialitzada en formació per a professionals de l'àmbit d’emergències. Gómez ha estat acompanyada per Joan Gorrias, Cap de Bombers de Menorca i Josep Aubareda, Cap de Seguretat i Medi Ambient d'Autoritat Portuària de Baleares (APB).

Aquesta visita s’emmarca en el pla de treball previst per a la formació dels bombers de Menorca en aplicació del conveni subscrit entre el Servei Insular de Prevenció i Extinció d'Incendis de Menorca (SPEI) i l’APB per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis al Port de Maó. “Una bona oportunitat -en paraules de la consellera- per conèixer de primera mà l'empresa que ja dóna la formació als bombers de la resta de Consells insulars”.

Seganosa és una empresa de reconegut prestigi en l’àmbit nacional i internacional, dins de l'àrea de les emergències, que ha apostat des de la seva creació, l’any 1990, per donar cobertura als riscos i necessitats als quals s'enfronta cada dia la societat en general. El seu Centre de Formació està orientat principalment a les àrees d'emergències urbanes, industrials, marítimes, forestals i aèries.

Maó, 25 de febrer de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3Foto 4Foto 5Foto 6Foto 7
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS