Notícies i actualitat

Foment ratifica el conveni de carreteres amb el Consell Insular de Menorca

Data : 17/10/2012El Ministeri de Foment va ratificar ahir dimarts 16 d'octubre el conveni de carreteres de 67,8 milions d'euros per millorar la carretera general signat el 2007, amb la condició que se certifiquin les obres realitzades.

Així es va acordar a la reunió de la Comissió Mixta entre Foment i representants del Departament de Mobilitat i Projectes del Consell Insular de Menorca, que va tenir lloc a Madrid amb l'ordre del dia de certificar les obres fetes a 31 de desembre de 2011 i informació sobre les certificacions a dia de 15 d'octubre de 2012.

Entre els anys 2007 i 2010 s'havien d'haver gastat 26 milions d'euros, però la realitat és que només es van executar 2 milions. Es més, l'any 2010 ja hauria d'haver estat feta la millora de la carretera general entre Maó i Alaior.

Amb el canvi de cronograma al citat conveni de carreteres, Menorca, a l'actualitat, ha rebut a compte del Ministeri de Foment més de 15 milions d'euros que encara no ha executat, quan ho hauria d'haver fet, segons les previsions.

Per aquesta raó, l'equip de govern insular, el 15 d'agost de 2011, escasses setmanes després d'haver pres possessió del seu nou càrrec, va aprovar gairebé les mateixes bases de l'obra de millora entre Maó i Alaior, fent el mateix el 30 d'aquell mes amb el tram entre Ferreries i Ciutadella.

El conseller de Mobilitat i Projectes, Luis Alejandre, present a aquesta reunió, explica que els doblers del citat conveni són finalistes. “És a dir, si no es gasten per fer les oportunes millores a la carretera general, correm el perill que el Ministeri ens llevi aquesta partida”.

Maó, 17 de octubre de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS