Notícies i actualitat

12 persones aconseguiran titular-se com a guia per a itineraris amb bicicleta

Data : 16/10/2012

Dilluns passat, 15 d'octubre, s'inicià la darrera part formativa que mancava a 12 persones per poder titular-se i treballar com a guia per a itineraris en bicicleta, ja que la formació inclou una part teòrica i una altra de pràctica.

El Consell Insular de Menorca, des del Departament de Formació, ha posat en marxa aquesta acció formativa per donar resposta a les persones que esperaven per poder finalitzar aquests estudis, una titulació amb una demanda creixent especialment en el món del turisme actiu, centrat en els esports de natura.

La consellera de Treball, Pilar Pons, valora de forma molt positiva aquesta activitat atesa la creixent demanda d'activitats a l'aire lliure relacionades amb el sector turístic que existeix a Menorca i més encara després que Menorca hagi estat nomenada seu mundial de la Xarxa de Reserves de Biosfera Illes i Zones Costaneres en Desenvolupament Sostenible.

Maó, 16 d'octubre de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS