Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca atorga el distintiu de qualitat turística SICTED a set noves empreses de l’illa

Data : 24/02/2016

La presidenta Maite Salord i la consellera de Promoció Turística, Maria Sellarès, van atorgar ahir el distintiu del Sistema Integral de Calidad Turística en Destino (SICTED) a set noves empreses de l’illa. Aquest sistema de qualitat va néixer l’any 2001 sota iniciativa iniciativa de la institució insular i ara des de la Fundació Foment del Turisme de Menorca. Actualment s'està treballant en la implantació d'aquest sistema de qualitat entre les empreses turístiques de Menorca.

Ara mateix hi ha 189 destins a tota Espanya treballant en el SICTED, amb 3.611 empreses adherides i 5.229 empreses distingides. A Menorca hi ha 69 empreses distingides.

- 31 hotels i apartaments
- 4 allotjaments rurals
- 2 restaurants
- 2 bars / cafeteries
- 5 empreses de turisme actiu
- 4 comerços
- 2 agències de viatges (una d'aquestes amb totes les seves sucursals)
- 3 oficines d'informació turística
- 6 museus i centres d'interès cultural
- 2 empreses de lloguer de cotxes i embarcacions

En aquesta ocasió s'han lliurat 25 diplomes i plaques a les empreses que havien de renovar o bé obtenir per primera vegada la distinció:

- Viatges Magón: oficines de Borja Moll, Es Migjorn Gran i Es Mercadal. La resta d'oficines també tenen distinció però renoven aquest any.
- Cova d'en Xoroi
- Rutas Marítimas de la Cruz: vaixell Fiesta i Don Joan. El Fiesta obté la distinció per primera vegada.
- Restaurant Rias Baixas
- Hostal i Restaurant S'Engolidor (obté distinció per primera vegada)
- Tots els hotels de la cadena Sethotels (H. Port Mahón, H. Port Ciutadella, H. Agamenón, H. Playa Azul, H. Santo Tomàs, AT Mestral & Llebeig, AT Sa Mirada, AT Isla Paraiso i AT Isla Paraiso II (aquests tres darrers establiments obtenen la distinció per primera vegada)
- H. Club Almirante Farragut
- AT Club Royal Son Bou
- AT Talayot, que obté la distinció per primera vegada
- HR Sant Ignasi
- HR Morvedra Nou
- Agroturisme Llucmaçanes Gran

El distintiu té una vigència de 2 anys.

Cal destacar que el SICTED persegueix un nivell de qualitat homogeni en els serveis oferts al turista dins d'un destí, de manera que no s'apreciïn diferències de qualitat. Per tot això es pretén fer feina en millorar el destí però també aconseguir la participació de les empreses en el projecte.

Maó, 24 de febrer de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS