Notícies i actualitat

Nou curs “Publicació de pàgines web (amb Wordpress i Joomla)"

Data : 23/02/2016

S’han obert les inscripcions per al mòdul 3 del curs 'Confecció i publicació de pàgines web' que es fa a Sa Roqueta (Ciutadella), organitzat pel Consell Insular de Menorca amb finançament del SOIB a través de la de subvencions per finançar especialitats formatives adreçades prioritàriament a persones desocupades, corresponent al període 2014-2016. Es tracta d’una formació adreçada prioritàriament a persones desocupades, però també amb opció per a persones ocupades.

El curs "Publicació de pàgines web" és una formació pràctica intensiva en disseny web. Tot i que és el 3r mòdul d'un curs més complet, es pot entendre com un minicurs específic de creació de pàgines web. De fet, cada alumne planificarà i dissenyarà un projecte web amb eines com Wordpress o Joomla (podrà triar una d'aquestes dues eines).

Tindrà una durada de 90 hores i es durà a terme a Sa Roqueta (Ciutadella), del 2 al 22 de març, en horari de 8 a 14 hores.

Qui tengui coneixements previs o hagi fet els mòduls anteriors podrà aprofundir molt més, però també és apte per a persones sense coneixements específics. En tot cas, convé que l’alumne tenguin habilitat en el maneig de l'ordinador i internet.

Dates i horari: del 2 al 22 de març, de 8 a 14h.
Lloc: Sa Roqueta (Ciutadella).
Informació i inscripcions: Consell Insular (tel. 971.35.62.46 / formacio@cime.es) o a les oficines del SOIB.


Maó, 23 de febrer de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS