Notícies i actualitat

Celebració de la tercera reunió del grup de feina del Llatzeret

Data : 22/02/2016

Avui matí s’ha celebrat al Consell Insular de Menorca la tercera reunió del grup de feina del Llatzeret on s’han definit les actuacions a esenvolupar durant els pròxims mesos. Entre altres es durà a terme la tramitació de la llicència d’activitats dels espais formatius, el bar i el menjador amb la voluntat de seguir potenciant les activitats formatives i, d’altra banda, fer visites al Llatzeret durant els mesos de març a novembre en caps de setmana.

En paral·lel es tramitarà la llicència d’activitats de l’hospedatge, la qual cosa fa que s’hagi de determinar l’informe sobre el seu estat i que es puguin quantificar futures inversions. A partir d’aquí s’estudiaran diferents fórmules de gestió del servei d’hospedatge, tot i que la que suscita més consens és la gestió pública-privada. La voluntat de l’equip de govern és regularitzar les instal·lacions com més aviat millor perquè és el pas previ per plantejar inversions de futur.

Maó, 22 de febrer de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS