Notícies i actualitat

Conveni de col·laboració entre les federacions esportives i el Consell Insular de Menorca pel foment de l’esport en edat escolar

Data : 22/02/2016

La vicepresidenta i consellera d’Ocupació, Projecció Econòmica i Esports, Susana Mora, ha signat aquesta setmana el conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Menorca i les dinou federacions esportives de Menorca que desenvolupen activitats esportives en edat escolar a l’illa.

D’aquesta manera, Menorca obté un marc jurídic que aconsegueix marcar una línia clara de com s’ha de treballar en l’esport en edat escolar per part dels clubs i federacions.
Aquest conveni a més, designa uns paràmetres per potenciar els valors en l’esport, fruit de l’entesa entre l’administració Insular i les federacions, sobre la importància d’atorgar un paper predominant als valors esportius, més enllà de la competició en l’esport en edat escolar, de manera que cada federació durà a terme accions encaminades a aconseguir aquest objectiu.
“Entenem la pràctica de l’esport com un aprenentatge vital en l’edat escolar, més enllà dels beneficis físics que comporta aquesta pràctica, també és un element educatiu i emocional que s’ha de potenciar i preservar, per això treballarem de la mà de les federacions, per poder desenvolupar els programes que incideixen en els valors socials dels infants esportistes”, ha dit Susana Mora qui destaca d’aquest acord la predisposició i el diàleg mantingut amb tots els representants esportius per arribar a un objectiu comú, i treballar coordinats en la mateixa direcció.

Maó, 22 de febrer de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS