Notícies i actualitat

Menorca reforça l'acció promocional a Alemanya

Data : 19/02/2016

La Fundació Foment del Turisme de Menorca participa aquests dies a la fira Reisen d’Hamburg amb el focus posat en els productes de naturalesa.

L’ens de promoció turística ha intensificat les mesures d’acció directa a Alemanya per tractar de millorar la visibilitat de Menorca en un mercat d’elevada renda per càpita i gran potencial desestacionalitzador. Amb l’objectiu de millorar el posicionament i la visibilitat de Menorca en el mercat germànic i propiciar, en darrer terme, l’arribada d’un major nombre de turistes alemanys a l’illa, la Fundació Foment del Turisme de Menorca ha reforçat la promoció al país centreeuropeu, fent especial incidència en les mesures d’acció directa. És per això que, a més de les línies de feina obertes amb les diferents oficines espanyoles de turisme a Alemanya per afermar la marca i arribar més eficaçment al client final, la fundació ha intensificat la seva presència en esdeveniments turístics com les fires i workshops més influents d’aquest mercat.

És el cas de la fira Reisen, que se celebra entre el 17 i el 21 de febrer a Hamburg i que juntament amb la Free de Munich prepara el camí per a la celebració d’un dels certàmens firals més importants d’Europa: la ITB de Berlín.

Ciclisme i senderisme
A la fira del nord d’Alemanya, especialitzada en turisme actiu, la fundació promociona especialment productes de naturalesa com el ciclisme i el senderisme, dues pràctiques amb molta tirada entre els turistes germànics i cada cop més associades a Menorca. El Camí de Cavalls i la xarxa de rutes interiors i costaneres han centrat l’interès dels potencials visitants. Val a dir que l’afluència de públic ha estat molt bona durant les dues primeres jornades. S’espera, de fet, que puguin passar per les instal·lacions de l’Hamburg Messe und Congress més de 70.000 persones, la majoria d’elles d’un poder adquisitiu mitjà-alt, en consonància amb el PIB d’aquest estat federal d’Alemanya, i amb predisposició per viatjar fora dels mesos de temporada alta.

Alemanya, país viatger
Amb més de 80 milions d’habitants i una elevada renda per càpita, Alemanya és un dels mercats emissors més importants del món. Segons un informe de l’Institut Alemany de Recerca Turística, l’any 2014 el 80% dels alemanys va fer un viatge de llarga durada, sent un dels països europeus amb major propensió a fer turisme. A més, la primera destinació dels alemanys a l’estranger continua sent Espanya, amb una quota de mercat del 13,5%, seguida d’Itàlia, Turquia i Àustria. Tots aquests indicadors expliquen que la Fundació Foment del Turisme de Menorca l’hagi fixat com un dels mercats prioritaris dintre del pla d’acció promocional.

Maó, 19 de febrer de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS