Notícies i actualitat

El Consell espera tenir dissenyada a final de mes una solució de via alternativa entre Ciutadella i Ferreries per a casos d'emergències

Data : 03/10/2012



La Conselleria de Mobilitat i Projectes espera tenir dissenyada a final d’aquest mes la solució de via alternativa entre Ciutadella i Ferreries, almenys perquè puguin circular els vehicles dels cossos d’emergències i de seguretat. Així ho ha explicat avui el conseller Luis Alejandre.

El tall de la carretera general durant dues hores que es va produir entre aquestes dues poblacions en un dels recents incendis va provocar preocupació en el Consell Insular. Dos dies més tard, ja es reconeixien sobre el terreny possibles solucions per part dels tècnics de la Conselleria de Mobilitat.

Deixant de banda l’ampliació d’aquest tram, prevista i en fase de licitació ja avançada, des d’aquest departament es van perfilar dues opcions de solució molt més ràpides aprofitant els camins rurals d’aquesta zona.

Una, al nord, utilitzant el camí de ses Arenes i l’altra, al sud, mitjançant els primers trams del camí Vell. En el primer cas s’hauria de firmar un conveni amb la propietat d’una finca per donar permís al pas de vehicles.

L’objectiu d’aquestes opcions més ràpides és poder desviar el trànsit en cas de necessitat i evitar retencions. Des de Mobilitat s’admet que la circulació seria lenta, però almenys s’evitaria estar immobilitzat.

Ara els departaments de Mobilitat i Cooperació Local fan feina per poder realitzar un simulacre amb els cossos d’emergències i seguretat per avaluar-ne la viabilitat.

Maó, 3 d'octubre de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS