Notícies i actualitat

Aprovat per Consell Executiu el conveni amb el Govern per potenciar la simplificació administrativa

Data : 01/10/2012

L'equip de govern del Consell Insular de Menorca ha aprovat avui per Consell Executiu el conveni de col·laboració en matèria d'interoperabilitat telemàtica entre les administracions públiques de les Balears, iniciativa que té per objectiu la simplificació documental que empreses i particulars es veuen obligats a entregar en qualsevol procediment administratiu.

De fet, la consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació del Consell Insular, Pilar Pons, ha assistit avui a la presentació del Projecte de decret de mesures de simplificació documental dels procediments administratius, a càrrec del conseller d’Administracions Públiques, Simón Gornés, i la directora general de Funció Pública, Administracions Públiques i Qualitat dels Serveis, Núria Riera.

La consellera Pilar Pons valora de forma positiva aquest projecte, que es preveu aprovar a finals d'any, perquè reduir la quantitat de documents que s'han d'aportar a l'Administració i impulsar la via telemàtica "és una passa imprescindible per a la modernització de l'Administració i les seves relacions amb el ciutadà".

En aquest sentit, Pilar Pons recorda que el Consell Insular de Menorca també fa feina perquè la ciutadania pugui, progressivament, fer tràmits administratius de forma telemàtica.

“És habitual parlar de noves tecnologies ja en la nostra vida quotidiana, i és obligació de l'Administració adaptar-se i posar-les a l'abast de la ciutadania, per exemple per reduir temps i evitar desplaçaments”.

Maó, 1 d'octubre de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS