Notícies i actualitat

Objectiu de l'equip de govern insular: que les obres de millora de les urbanitzacions estiguin estes per a la propera temporada

Data : 27/09/2012Una vegada que l'equip de govern del Consell Insular de Menorca va incloure en els actuals pressupostos una partida de dos milions d'euros per millorar les urbanitzacions turístiques de l'Illa, avui, a la reunió de batles celebrada a la localitat des Mercadal, el president Santiago Tadeo ha expressat la seva voluntat que les obres estiguin acabades per la propera temporada turística.

De fet, aquest tema està previst que formi part de l'ordre del dia del proper Consell Executiu i que abans de final d'any estiguin a punt els diferents projectes de licitació. Aquesta iniciativa és molt important perquè evidencia la política de col·laboració público-privada que ha pres el nou equip de govern insular com a un dels seus principals eixos d'actuació.

“Suposarà donar resposta a reivindicacions històriques del sector i dels diferents municipis”, ha explicat el president Tadeo en una jornada com avui que es celebra el Dia Mundial del Turisme, precisament.

Aquesta iniciativa marcarà un abans i un després en la forma de plantejar la política turística pel que suposa de donar entrada a la iniciativa privada en el manteniment posterior de les diferents obres.

En altre del punts, a petició del president Tadeo, s'ha acordat constituir una comissió de feina entre els diferents municipis i el Consell Insular per consorciar serveis i unificar ordenances amb l'objectiu d'estalviar doblers.

Altres temes que s'ha tractat a aquesta reunió han fet referència a la protecció de menors, intervenció familiar, marquesines d'autobusos i les tarifes dels taxis.

Maó, 27 de setembre de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS