Notícies i actualitat

Sortida didàctica dels alumnes del Pla de Garantia Juvenil impulsat pel Consell Insular de Menorca

Data : 13/02/2016

Els 10 alumnes-treballadors beneficiaris del projecte d'ocupació i formació “Favàritx”, que s’emmarca en el Pla de Garantia Juvenil impulsat pel Consell Insular de Menorca, van protagonitzar ahir divendres, dia 12 de febrer, una sortida didàctica relacionada amb el primer mòdul formatiu “Operacions auxiliars de preparació del terreny, plantació i sembra de cultius agrícoles”.

Aquest grup cursa actualment el certificat de professionalitat de nivell 1 “Activitat auxiliars en agricultura”. Així, els beneficiaris van poder visitar “Fondo Alegre”, on es treballa de manera ecològica per recuperar les varietats locals menorquines, i “Menorca Campo”, punt de venda de llavors locals. D’aquesta manera els alumnes-treballadors comencen a familiaritzar-se amb el context i material amb el qual treballaran al llarg de tot el certificat de professionalitat.

Segons la consellera d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Susana Mora, “aquesta sortida, juntament amb altres programades dins el pla pedagògic del projecte, tenen com a principal objectiu enriquir la formació i treball dels joves que formen part del projecte Favàritx per tal que puguin adquirir les millors capacitats per al seu desenvolupament professional”.

Podeu trobar més informació dels llocs visitats en els següents enllaços.

Fondo Alegre: http://agroxerxa.menorca.es/Contingut.aspx?idpub=54
Menorca Campo: http://agroxerxa.menorca.es/Contingut.aspx?idpub=450

Maó, 13 de febrer de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3Foto 4Foto 5
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS