Notícies i actualitat

Primeres visites i reunions amb empreses i entitats al Centre Bit Menorca

Data : 12/02/2016

Ahir dijous capvespre i avui divendres mati el director general d'Innovació i Recerca del Govern de les Illes Balears, Pep Lluís Pons, acompanyat del gerent de la Fundació Bit, Pere Fuster, juntament amb la vicepresidenta primera i consellera d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, i el director insular de Joventut, Ocupació i Innovació, José Carbonell, han portat a terme les primeres visites i reunions al Centre Bit Menorca amb empreses i entitats del sector tecnològic per mostrar-lis les instal·lacions i escoltar les seves propostes envers l'obertura i funcionament del centre.

Els responsables polítics han aprofitat l'espai de diàleg i contacte amb els professionals de l'illa per informar de la voluntat de Govern de les Illes balears, Fundació Bit i Consell Insular de Menorca de fer del Centre Bit l'espai de referència a Menorca quant a facilitar l’accés a les tecnologies de la informació i les comunicacions a les empreses i a l’administració pública de l’illa, ecosistema de coneixement i col·laboració empresarial en matèria d'Innovació i TIC i entorn d'incubació i foment a la creació d'empreses de base tecnològica innovadora.

Així mateix es va informar els presents que en les pròximes setmanes es tramitarà la signatura d'un conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme del Govern de les Illes Balears, el Consell Insular de Menorca i la Fundació Balear d’Innovació per a la gestió, foment i impuls del Centre Bit Menorca i que la posada en funcionament del Centre Bit Menorca està prevista inicialment que es porti a terme entre els mesos de juny i juliol de 2016.

Maó, 12 de febrer de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3Foto 4Foto 5
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS