Notícies i actualitat

Menorca redobla la promoció dels productes d'esports i natura a Alemanya

Data : 11/02/2016

La Fundació Foment del Turisme de Menorca està present aquests dies a la fira Free, que se celebra a Munich del 10 al 14 de febrer. Es tracta del certamen turístic més antic de la regió bàvara i un dels més influents a Centreeuropa en el segment del turisme actiu, marcat com a prioritari en el pla d’acció promocional de l’illa.

L’afluència de públic ha estat molt bona durant les dues primeres jornades. S’espera, de fet, que puguin passar per les instal·lacions prop de 200.000 persones, la majoria d’elles d’un poder adquisitiu mitjà-alt, en consonància amb l’elevat PIB que caracteritza aquesta zona.

Entre les consultes realitzades al personal de la fundació, destaquen totes aquelles relacionades amb el ciclisme i el senderisme, dues pràctiques esportives amb molta tirada entre els turistes germànics i que cada cop són més associades a Menorca. En aquest sentit, el Camí de Cavalls i la xarxa de senders litorals i rutes d’interior funcionen com a principals
reclams.

L’assistència a la fira Free forma part de l’estratègia seguida per la Fundació Foment del Turisme de Menorca per millorar el posicionament de l’illa en un dels mercats més exigents i, alhora, més atractius per a qualsevol destinació turística, cosa que s’explica, en bona part, pel seu indiscutible potencial desestacionalitzador i per la seva elevada capacitat de despesa.

En aquesta línia s’ha d’entendre també la participació de la fundació a la fira Reisen, que acollirà la ciutat d’Hamburg entre les dies 17 i 21 de febrer i que també està enfocada als productes de naturalesa. Tant en un cas com en l’altre, Menorca hi assisteix sota el paraigua de l’Agència de Turisme de Balears.


Maó, 11 de febrer de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS