Notícies i actualitat

Continuen les sessions informatives sobre el PTI

Data : 20/09/2012

El president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo, i el conseller de Ordenació del Territori, Cristòbal Huguet, han mantingut en el dia d’avui una reunió informativa i consultiva amb els presidents de diferents associacions relacionades amb el sector de la construcció i integrades en Pime per tal d'analitzar de forma conjunta la redacció i el contingut de la Norma Territorial Transitòria, prèvia a la revisió del PTI.

Aquesta trobada, demanada per la Patronal, ha tingut lloc a la seu del Consell Insular de la plaça Biosfera i ha comptat amb la presència dels presidents de les Associacions de Construcció, d’Auxiliars de Construcció, de Fusteria, de Pintors, de Pedreres, de Lampistes i d’Electricistes.

El conjunt d’aquestes associacions representen un total de 371 empreses de Menorca i donen feina a 2.263 persones. De fet, la construcció ocupa el tercer lloc en la llista de sectors productius generadors de llocs de feina amb 3.873 treballadors. El primer és el comerç amb 4.976, el segon és l’Administració Pública amb 4.410, el quart la indústria amb 3.256, el cinquè la restauració i bars amb 2.715 i el sisè l’hoteler amb 1.783 persones.

Aquesta reunió s'emmarca en el cicle de sessions informatives i de consulta que s'han organitzat i es continuen fent amb diferents col·lectius, associacions i persones interessades en conèixer de primera mà les feines d'el·laboració d'aquesta norma.

Ha estat generalitzada a aquesta trobada la confiança en què el resultat de la millora i revisió del PTI tindrà com a resultats per a Menorca més seguretat jurídica i major agilitat administrativa, el que permetrà de forma conjunta el creixement econòmic de forma compatible amb el respecte amb el patrimoni natural i històric de Menorca.

De la mateixa manera, des de l'equip de govern insular, s'espera que el resultat d'aquesta revisió sigui favorable a les iniciatives de projectes que aportin creixement econòmic i llocs de treball.

Maó, 20 de setembre de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS