Notícies i actualitat

El títol de seu mundial en Desenvolupament Sostenible ja promociona Menorca

Data : 07/09/2012El president del Consell Insular, SantiagoTadeo, assistirà a la IV Trobada de Governs Locals + Biodiversitat, a Madrid, el proper 2 d'octubre

El president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo, assistirà el proper 2 d'octubre a la IV Trobada de Governs Locals + Biodiversitat, que tindrà lloc a Madrid, organitzada per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

Aquesta trobada té per títol «Cimera Mundial de la Terra. El paper dels governs locals a l'any de RIO+20». El president Tadeo prendrà part en una de les taules rodones anomenada “Les reserves de biosfera com a exemple d'impuls econòmic”, en la qual figura com a ponent el responsable del Programa MaB per a Iberoamèrica i el Carib i de la Divisió de Ciències Ecològiques i de la Terra de la UNESCO, Miguel Clüsener.

“Estratègies locals de biodiversitat. La nova economia verda” i “Els nous mecanismes de finançament de projectes de Biodiversitat” són les altres dues ponències que completen aquesta trobada, on prendran part també, entre d'altres autoritats, el secretari d'Estat de Medi Ambient, Federico Ramos, i el president de la FEMP, Íñigo de la Serra.

El president del Consell Insular destaca el fet que la propera designació de Menorca com a seu mundial en Desenvolupament Sostenible de la Xarxa Reserves de Biosfera Illes i Zones Costaneres «ja comença a donar els seus fruits, com és el de promocionar Menorca».

«El títol de la taula rodona en la qual particip al·ludeix a un concepte clau per a Menorca: que a part de ser sostenibles ambientalment, també ho hem de ser econòmicament. I és que una reserva de biosfera implica mantenir l'equilibri entre l'home i la natura i per açò hem de poder conviure preservant aquesta dualitat», afegeix Tadeo.

És la primera vegada que un representant del Consell Insular de Menorca assisteix a aquesta trobada. De fet, va ser la mateixa FEMP la que va cursar la corresponent invitació al president Tadeo perquè hi participi i pugui explicar el model de desenvolupament econòmic que impulsa el nou equip de govern insular.

Maó, 7 de setembre de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS