Notícies i actualitat

Les dades d'atur d'agost demostren que s'han de continuar amb les mesures per intentar generar feina en el sector privat

Data : 04/09/2012

Tal i com indica l'informe de conjuntura laboral d'agost de 2012 fet públic pel Govern balear avui, a Menorca es redueix la xifra d'atur en un 0,53% respecte al mes anterior: A l'agost de 2011 l'atur va augmentar en 144 persones respecte del mes anterior, mentre que a l'agost d’enguany el nombre d'aturats ha baixat en 29. En canvi la variació interanual puja al 10,59%.

Des del Consell Insular de Menorca s'explica que aquestes xifres demostren que s'han de continuar adoptant les mesures per fomentar la creació de llocs de feina en el sector privat.

"Tot i que és positiu que en el mes d'agost s'hagi produït una baixada intermensual i que aquest fet no es produïa des del 1998, la xifra interanual segueix essent dolenta, i és la major preocupació i objectiu dels que tenim responsabilitat política a l'actualitat: capgirar aquesta situació." Així ho assegura la consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació, Pilar Pons. "Com hem comentat en diverses ocasions, pensam que s'està treballant en la línea correcta, però que els efectes no són immediats, sinó a mig o llarg termini"


Maó, 4 de setembre de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS