Notícies i actualitat

Després de tres anys amb un resultat pressupostari negatiu, l'actual equip de govern insular tanca l'any 2011 amb un marge positiu per 1,3 milions d'euros

Data : 08/08/2012

Avui s'ha reunit la comissió especial de comptes per informar sobre el tancament dels comptes del Consell Insular de Menorca relatiu a l'any 2011.

La consellera de serveis generals, Pilar Pons, ha exposat els membres de la comissió la informació genèrica del tancament, que ha estat de resultat pressupostari positiu per 1,3 milions d'euros, fet que no es donava des de l'any 2008, tenint des de llavors i fins 2011 un resutat negatiu.

Cal recordar que el pressupost de 2011 va estar gestionat durant el primer semestre per l'equip anterior i el darrer per l'actual. El canvi en les polítiques de contenció de la despesa s'ha vist reflectit amb la disminució de la despesa corrent en relació al 2010, com ara la despesa de personal, reduïda en 1 milió d'euros, o la despesa corrent, reduïda en 600.000 euros en comparació a la liquidació de l'any 2010.

Igualment, el romanent de tresoreria de 2011 resulta negatiu per 7,9 milions d'euros, però encara així es tracta d'un import inferior al registrat a l'any 2010 on va superar els 9 milions d'euros.

Els comptes públics romanen a exposició pública durant 23 dies i la previsió de l'equip de govern insular és de portar aquest document a aprovació al proper plenari.

Segons la consellera Pilar Pons, “cal gestionar els recursos dels que disposam amb la major eficiència possible, no gastant més del que tenim. Per açò, valoram de forma positiva aquest darrer resultat pressupostari perquè ja es noten les polítiques de contenció aplicades a partir del darrer semestre”.

Maó, 8 d'agost de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS