Notícies i actualitat

Darrera setmana perquè les empreses interessades en participar en la iniciativa TIC per millorar l'ús de les noves tecnologies es puguin apuntar

Data : 03/08/2012

Més de 100 empreses ja han contestat el qüestionari d’ús de les “Tècniques d’Informació i Comunicació” que ha posat a l’abast el Consell Insular de Menorca, a través de la seva pàgina web, a les empreses menorquines amb l’objectiu de conèixer les carències i necessitats que té el teixit empresarial de Menorca en matèria de noves tecnologies i comunicació.

Aquesta iniciativa ha estat impulsada pel CIMe, amb la col·laboració de PIME i CAEB, i es durà a terme durant tot el mes de juliol. Des de l’administració insular es recorda i s’anima a totes les empreses a participar-hi.

L’objectiu d’aquest projecte és el de conèixer l’estat real de l’ús de les TIC a les empreses de Menorca, i poder dur a terme accions posteriors que donin a conèixer els beneficis de l’ús de les noves tecnologies, per millorar el rendiment i competitivitat de l’empresa.

La metodologia és molt senzilla: emplenar de forma anònima el qüestionari que es troba a la web del CIMe, és fàcil i ràpid.

http://www.cime.es/Solicituds/FormSol.aspx?Tipo=TIC

La consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació del Consell Insular de Menorca, Pilar Pons, responsable de la iniciativa, fa una crida a la col·laboració de les empreses menorquines per a la recollida de respostes sobre l’ús de les TIC, “ja que aquesta informació ens serà de utilitat per poder dur a terme accions correctives en les deficiències que es puguin detectar, i d’aquesta manera que les empreses implementin les noves tecnologies en el seu dia a dia, que permetrà millorar l’eficiència, la imatge de marca, ampliar la cartera de clients i reduir costos".

Maó, a 18 de juliol de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Enquesta TIC
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS