Notícies i actualitat

Estudi de l'activitat física a Menorca any 2010

Data : 10/07/2012

La investigació "L'activitat física i l'esport a Menorca l'any 2010" té com a objectiu principal mostrar com va ser la realitat esportiva menorquina de l'any 2010. Aquest estudi consta de tres fases clarament diferenciades:

En la primera fase s'exposen la justificació i la contextualització de l'estudi, principalment des de la perspectiva legal. Es presenta així el marc legislatiu que orienta l'activitat esportiva i que ens ajuda a comprendre el funcionament de les lleis i de la realitat de l'esport nacional i de l'esport autonòmic.

Els primers sis punts de la segona fase tracten d'exposar, des d'una perspectiva cronològica i històrica, els esdeveniments, activitats, successos esportius i esportistes de l’illa més destacats dels darrers cinquanta anys. Mentre que el punt número 7 de la segona fase està dedicat al que podríem denominar objectiu principal de l'estudi i s’hi exposen els resultats d'una investigació que ens permetrà visionar i conèixer, amb certa profunditat, quina ha estat la dimensió esportiva i com ha funcionat l'esport i l'activitat física a Menorca al llarg del 2010.

En la tercera fase finalitza l'estudi amb una sèrie de comentaris referits a les dades obtingudes i que pretenen significar els aspectes més excel·lents de la investigació.

Les dades que ens han permès realitzar el nostre estudi han estat extretes bàsicament del Consell Insular de Menorca, així com dels diferents ajuntaments, federacions, delegacions, clubs i gimnasos de l’illa, als quals es va remetre una estudiada fitxa, que una vegada emplenada ens ha permès conèixer i exposar la realitat del nostre esport.Aquest estudi es va realitzar al llarg de l'any 2011 i hi haurà dades que ja hauran canviat i dades que poden ésser errònies. Si detecteu qualque punt on la informació estigui malament, preguem ens ho faci arribar al correu electrònic: esports@cime.es o al telèfon 971.36.08.49

Joan Josep Pons Anglada
Conseller de Cooperació, Esports i Habitatge


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS