Notícies i actualitat

Menorca cercarà els Jocs de 2019 o 2021

Data : 09/07/2012

IGA Internacional i el Comitè Organitzador dels Jocs de les Bermudes celebraran la setmana que ve a les Bermudes el circuit de visites i inspecció de les instal·lacions esportives i d'allotjament per als Jocs de 2013, així com l’Assemblea Anual General.

Aquesta reunió és clau per als interessos de Menorca amb vista al futur, ja que l'objectiu estratègic dels nostres dos representants, el conseller d'Esports, Juanjo Pons, i Antoni Olives, és aconseguir el suport de les altres illes per definir i plantejar la candidatura de Menorca com a seu dels Jocs de 2019 o 2021.

En aquesta mateixa línia, també es vol aprofitar que l'illa de Gotland hi farà l'exposició de la seva candidatura per als Jocs de 2017 per prendre nota, consultar i aprendre de l'experiència dels altres a l'hora de preparar una bona candidatura per a uns jocs.

Pel que fa concretament al desplaçament des d'Europa cap a les Bermudes l'any 2013, els representants de Menorca faran una proposta d'establir un aeroport de connexió per a totes les illes i així fer que el trasllat conjunt dels diferents equips sigui no només factible, sinó sensiblement més econòmic.

El Comitè Organitzador dels Jocs ha programat un intens circuit de visites tant a les instal·lacions esportives com a les d'allotjament per conèixer-ne les condicions, situacions i característiques i poder preparar així adequadament la participació i estada dels esportistes als Jocs. La informació que se n'extregui servirà per determinar les millors opcions, en termes de costs, d'allotjament, manutenció i transport intern.

El cost previst per assistir a l’Assemblea és de 3.700 euros, similar als 3.670 euros de l’any 2010 i dels 3.615 euros del 2008, tot i la distància a la qual se situen les Bermudes.

Maó, 9 de juliol de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS