Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca presenta a Sa Granja el Pla de Garantia Juvenil que té per objecte la millora de les aptituds i les competències professionals dels joves desocupats

Data : 03/02/2016

La consellera d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Susana Mora, i el director insular del seu departament, han presentat avui matí a Sa Granja (Maó) el Pla de Garantia Juvenil organitzat pel Consell Insular de Menorca mitjançant la convocatòria del SOIB, amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i del Fons Social Europeu (FSE). Un total de 10 joves han estat contractats com alumnes treballadors per aquest projecte mixt d’ocupació i formació.
El projecte Favàritx, que compta també amb dos tècnics i dos docents que es sumen com a contractacions per a la seva execució, consisteix en la realització formació de dos certificats de professionalitat de nivell 1 de la família agrària: “Activitats auxiliars en agricultura” (AGAX0208) i “Activitats auxiliars en conservació i millora de forests (AGAR0309) amb una durada total d’un any (fins gener de 2017) i treball efectiu en aquestes matèries a espais d'interès social.
Els projectes mixts d’ocupació i formació són programes públics de formació dual que tenen per finalitat millorar la qualificació i les possibilitats d’ocupació del col·lectiu de joves inscrits a la plataforma de Garantia Juvenil. L’objecte del programa és el de millorar les aptituds i les competències professionals dels joves desocupats que estiguin inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil al mateix temps que es duen a terme projectes d’interès general o social per a la inserció laboral.
Així i d’acord amb les característiques requerides per a aquesta convocatòria, els destinataris han estat 10 alumnes inscrits en el SOIB com a persones desocupades i en el registre el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, a més de complir amb una sèrie de requisits per ser beneficiaris d’aquesta mesura.
L’objectiu de la Garantia Juvenil és garantir que tots els joves menors de 30 anys rebin una bona oferta d’ocupació, educació continuada, formació d’aprenent o període de pràctiques.

Maó, 3 de febrer de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS