Notícies i actualitat

L'obra d'impermeabilització de la cel·la E de l'ampliació de l'abocador de Mil·là II és objecte d'un article a la revista especialitzada RETEMA

Data : 03/02/2016

fotoL'obra d'impermeabilització de la cel·la E de l'ampliació de l'abocador de residus no perillosos de Milà II ha estat objecte d'un article a la revista especialitzada RETEMA, Revista Técnica de Medio Ambiente.

RETEMA és la primera publicació en editar-se en Espanya sobre la industria mediambiental a l'any 1987 i a dia d'avui, és una de les publicacions líders del sector. Per la seva experiència i trajectòria, RETEMA és una publicació molt valorada i consultada per tècnics i professionals d'universitats, administracions i empreses relacionades amb la industria del medi ambient a Espanya i llatinoamericana.

Aquesta revista selecciona diferents projectes de les instal·lacions més importants que es posen en funcionament i en el seu número de novembre - desembre de 2015 ha seleccionat l'obra d'impermeabilització de la cel·la E, per tal de publicar un reportatge tècnic en referencia al disseny i característiques constructives de l'obra.

Recordem que el projecte d'impermeabilització de la cel·la E de l'abocador de residus no perillosos de Milà II, s'executa per la necessitat de solucionar una sèrie d'incidències observades en el paquet d'impermeablització de l'esmentada cel·la, com a conseqüència de les subpressions generades per les aigües subterrànies, fet que va ocasionar la clausura temporal de la cel·la. El nou disseny de la impermeabilització de la cel·la E assegura la protecció ambiental tant del sòl com de les aigües subterrànies, inclòs en condicions submergides.

A part de qüestions de disseny i constructives, la importància de l'execució d'aquest projecte radica en que la cel·la E constitueix part de la Fase I d'ampliació de l'abocador de residus no perillosos de Milà II, únic abocador en actiu de l'illa de Menorca.

El cost d'aquestes obres va apujar a 446.022,30 € (IVA inclòs), amb un termini d'execució de 2 mesos i mig (final d'obra el 21 de juliol de 2015), i el restabliment de la seva activitat el 29 de juliol de 2015.

Maó, 03 de febrer de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS