Notícies i actualitat

El Consell Insular proposarà que Florencio Jiménez Andreu cobri l'RMI de 417 euros mensuals a partir de l'agost

Data : 02/07/2012

La Conselleria de Benestar Social i Joventut del Consell Insular de Menorca, en la propera comissió de revisió de juliol de l'ajuda de renda mínima d'inserció (RMI), proposarà que Florencio Estanis Jiménez Andreu pugui percebre aquest ajut de 417 euros al mes a partir del primer d'agost d'enguany, atès que fa mig any que està empadronat a l'illa. Aquesta persona té diagnosticada la malaltia de sensibilitat química múltiple (SQM).

De la mateixa manera, des del Departament de Benestar Social i Joventut es fa feina perquè aquesta persona pugui percebre també la pensió no contributiva i l'ajuda de dependència del Govern balear, tot accelerant els tràmits al màxim perquè, segons la normativa, ha d'estar empadronat a Menorca durant un termini mínim de dos anys, circumstància que no es donarà fins el proper gener de 2013.

“Jo mateixa he parlat amb ell, juntament amb el metge que l'ha atès al Servei d'Urgències de l'hospital Mateu Orfila, per explicar-li en quina situació es troba”, afirma la consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herràiz, qui afegeix que “des del Consell Insular estam intentant veure com solucionar aquesta situació que, fonamentalment, passa per poder acreditar que aquest senyor viu a Menorca des de fa dos anys i cercar la sortida mèdica apropiada”.

Maó, 2 de juliol de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS