Notícies i actualitat

Juanjo Pons: “Em consta que el Govern balear destina a l'esport menorquí 1,23 milions d'euros, tres vegades més que els 400.000 euros als quals fa referència l'oposició”

Data : 28/06/2012Amb la intenció de matisar i aclarir la informació errònia apareguda darrerament i emprada pels partits de l’oposició, des del Consell Insular de Menorca tenim constatació que la quantitat econòmica prevista que arribarà a l’esport menorquí per part del Govern de les Illes Balears serà d'1.232.800 euros durant l'any 2012. Per tant, es tracta d'una quantitat tres vegades més alta que la que esmenta constantment l'oposició, de 400.000 euros.

Aquests 1,23 milions d'euros es desglossen, aproximadament, de la forma següent:

-Equips d'elit: 160.000 euros

-Esportistes individuals d'elit: 50.000 euros

-Desplaçaments per a competicions balears: 350.000 euros

-Escola Balear de l'Esport a Menorca: 65.000 euros

-Fases autonòmiques escolars: 65.000 euros

-Consorci Pavelló Menorca: 205.000 euros

-Consorci Pavelló Ciutadella: 75,000 euros

-Esportistes en tecnificació (13): 201.500 euros

-Seu tecnificació Príncipes España: 61.300 euros

Aquestes quantitats no inclouen les despeses de manteniment de les instal·lacions de tecnificació ni el fons de regulació de l’ACB que el Menorca Bàsquet SAD ha fet servir aquesta temporada, d'1,7 milions d’euros.

Per la seva part, el conseller d'Esports del Consell Insular de Menorca recorda que ni Menorca ni cap altra de les illes Balears té assignada cap quota en el pressupost d'Esports del Govern balear. “És a dir, el pressupost del Govern balear en matèria d'esports cap a Menorca varia segons el nombre d'esportistes d'elit que surten d'illa”.

Per tant, el pressupost d'Esports del Govern balear canvia en funció del nombre d'esportistes i equips d'elit que produeix cada illa. En canvi, el Consell Insular subvenciona i promou l'esport base.

En aquest punt, el conseller Juanjo Pons lamenta que l'anterior Govern de les Illes Balears no hagués presentat la Llei de finançament dels consells insulars, perquè avui dia es podria destinar més pressupost a l'esport base des de Menorca, circumstància que donaria més opcions de tenir més esport i més esportistes d'elit i, per tant, amb més finançament per part del Govern balear.

Maó, 28 de juny de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS