Notícies i actualitat

Oberta la convocatòria d’ajudes del Consell Insular de Menorca per a l’edició de llibres en català

Data : 01/02/2016

El Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 14 de 28 de gener de 2016 ha publicat la convocatòria d’ajudes de minimis de suport genèric del Consell Insular de Menorca a l'edició en llengua catalana per a l’any 2016.

Aquesta convocatòria va destinada a obres publicades durant el període comprès entre el 16 de novembre de 2015 i el 30 d’octubre de 2016.

El termini de presentació de sol·licituds per acollir-se a aquesta convocatòria d’ajuts ja està obert i acaba el 30 de setembre de 2016. S’hi poden presentar els llibres en català editats a l’illa de Menorca, d’autor resident a Menorca o la temàtica dels quals sigui d’especial interès per a Menorca.

La principal novetat de la convocatòria d’enguany és que estableix una fórmula oberta a fi que els sol·licitants vegin resoltes les seves sol·licituds a mesura que les vagin presentant al Consell. D’aquesta manera, els editors coneixeran l’ajut de què podran disposar amb anticipació, fet que els permetrà dur a terme els seus projectes amb més seguretat.

Les bases i tota la documentació necessària per acollir-se en aquests ajuts de minimis es poden recollir al Servei d’Atenció Ciutadana del Consell o en el web www.cime.es.

Maó, 1 de febrer de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS