Notícies i actualitat

El Consell adjudica el servei d'informadors controladors dels accessos a les platges de cala en Turqueta, Son Saura, Macarella, la Vall i Binimel·là a la Fundació de Persones amb Discapacitat

Data : 20/06/2012

S'aconsegueix un estalvi del 66,30 % respecte del contracte anterior.

El Consell Insular de Menorca ha adjudicat avui, dia 20 de juny de 2012, per procediment obert i tramitació ordinària, el contracte reservat de servei d'informadors controladors dels accessos a les platges de cala en Turqueta, Son Saura, Macarella, la Vall i Binimel·là, per un import de 45.194 euros —IVA inclòs—, a la Fundació de Persones amb Discapacitat de l'Illa de Menorca, que va obtenir una puntuació de 10 punts sobre els 10 possibles.

En aquest sentit es signarà el corresponent contracte, entre el CIM i la Fundació de Persones amb Discapacitat de l’illa de Menorca, per a l’estiu 2012, seguint els procediments establerts, i amb un estalvi de 88.932,15 € respecte a la contractació realitzada en 2011, de juny a setembre per un import de 134.126,15 € iva inclòs. Per tant, l'estalvi que es produeix comparant amb l'any passat és del 66,30 %.

Aquest servei començarà a ser efectiu a partir d'aquest divendres 22 de juny i acabarà el proper 9 de setembre. Així mateix, com en els darrers anys, comptarà amb el suport dels plafons indicatius d'ocupació.

L’actual equip de govern del CIM aprovarà per acord del Consell Executiu, el proper dilluns 25 de juny, optar per l'opció de contracte reservat per tal d'afavorir la inserció soci laboral de col·lectius vulnerables, en el marc de polítiques actives de feina i del repte de facilitar la cohesió social, modalitat aquesta reconeguda en la disposició addicional cinquena del TRLCSP, on s'estableix la possibilitat de reservar la contractació a centres especials de Treball o reservar-ne l'execució en el marc de programes d'ocupació protegits quan, com a mínim, el 70 % dels treballadors afectats siguin persones amb discapacitat que, atesa l'índole o gravetat de les seves deficiències, no puguin exercir una activitat professional en condicions normals.

“El nostre objectiu és doble: per una banda, ajudar aquests col·lectius amb més dificultats per trobar feina, especialment durant aquesta difícil conjuntura econòmica, i per l'altra facilitar l'accés dels turistes i dels residents a aquestes platges”, explica el conseller de Mobilitat i Projectes, Luis Alejandre.

Maó, 20 de juny de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS