Notícies i actualitat

Liquidació del pressupost de 2011: resultat pressupostari ajustat positiu per un import d'1,3 milions d’euros

Data : 17/06/2012

L’equip de govern del Consell Insular de Menorca durà a aprovació del Ple, aquest dilluns, la Resolució de la liquidació del pressupost de 2011, amb un resultat pressupostari ajustat positiu per un import d'1,3 milions €, segons informes d’Intervenció.

De fet, Intervenció ha emès informe favorable a la liquidació dels comptes generals de 2011, i pel que fa al romanent de tresoreria per a despeses generals el resultat és negatiu, per un import de 7,9 milions d’euros.

Tenint en compte que l’actual equip de govern insular va prendre possessió del seu càrrec al final del mes de juny de 2011, la consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació, Pilar Pons, valora positivament aquestes xifres, sobretot si es comparen amb les dels anys anteriors, ja que el resultat pressupostari no era positiu des del 2007.

Pel que fa al romanent de tresoreria, encara que continua sent negatiu, la xifra resultant és inferior a la dels anys 2010 i 2011, on es van arribar a superar els 9 milions d’euros.

“Aquest equip de govern insular treballa des del primer moment per ajustar els comptes del Consell, per no gastar més del que disposam. Amb la liquidació del pressupost de 2011 ja es poden veure que els indicadors presenten una millora en els comptes de la primera institució, gràcies a les politiques econòmiques dutes a terme en els darrers sis mesos, com ara la contenció de la despesa, tant en capítol 1 de personal, com en capítol 2 de despesa corrent.”

La consellera Pilar Pons afegeix que “si no haguéssim aplicat polítiques correctores, ens trobaríem avui amb uns indicadors més negatius, un resultat pressupostari negatiu, com era la tendència abans d’arribar el nou equip de govern insular, i amb un romanent de tresoreria que estaria al voltant dels 11 milions d’euros”.

Maó, 17 de juny de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS