Notícies i actualitat

Salomé Cabrera a Pime: “La futura Llei turística preveu la possibilitat de reglamentació en funció de les especificitats de Menorca”

Data : 12/06/2012La consellera de Turisme, Salomé Cabrera, explica que “la futura Llei turística preveu la possibilitat de reglamentació en funció de les especificitats i necessitats de Menorca”. Concretament, així ho explica el punt f de l'article 31 del text.

En aquest sentit, la voluntat de l'equip de govern insular és deixar que aquesta Llei evolucioni una vegada estigui aprovada per veure com pot satisfer les necessitats del mercat i després asseure's amb el sector i valorar els punts forts i febles de la llei per després reglamentar.

A la vegada que es porta a terme aquesta feina des del Parlament balear amb la futura Llei turística, des de l'equip de govern del Consell de Menorca es fa feina en la revisió del PTI per donar resposta a les necessitats de particulars i empreses menorquines sobre aquest important punt, amb l'objectiu prioritari de reactivar l'economia de Menorca i donar seguretat jurídica.

“Els habitatges turístics de vacances són un producte demandat a Menorca que a la vegada és complementari a l'oferta hotelera. El Consell Insular té la voluntat de donar resposta a totes les necessitats i especificitats per tal de millorar el nostre producte i per recuperar la competitivitat”.

Maó, 12 de juny de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS