Notícies i actualitat

El Consell Insular finança al 100% les obres de reforma de l'accés a l'urbanització de Cala Blanca

Data : 26/01/2016

El passat divendres dia 15 de gener es va dur a terme l'acte de replanteig sobre el terreny del projecte de reforma de l'accés a Cala Blanca, que dóna el tret de sortida a les obres, amb la presència de representants d'ACSA Obras y Infraestructuras SA, com a empresa adjudicatària; del Consell Insular, ja que el projecte està finançat al 100% per la institució insular, i de l'Ajuntament de Ciutadella, en qualitat de licitador i supervisor de l'obra.

Una vegada realitzades totes les observacions pertinents, es va acordar iniciar les obres immediatament, per intentar que abans de l'u de maig aquestes estiguin finalitzades i no pertorbin l'inici de la temporada d'estiu. De fet, a petició de l'empresa concessionària, es va decidir tancar totalment la carretera al trànsit, a fi d'agilitzar els treballs que s'han de dur a terme.

El projecte compta amb un pressupost de sortida de 517.410,49 €, i un termini d'execució de quatre mesos. Aquesta és, sense dubtes, una de les inversions més importants que durà a terme l'executiu insular, que respondrà així a molts anys de reivindicacions per part dels usuaris, residents, restauradors i hotelers de la urbanització, i donarà valor a aquesta cala tan característica de Ciutadella, i de Menorca.

L'Ajuntament de Ciutadella, per la seva part, des del mateix moment en què el nou consistori va prendre possessió, ha impulsat el projecte, i ha fet totes les passes necessàries perquè aquest fos una realitat dins els terminis marcats. Així mateix, el control i la direcció facultatius de l'obra també es duran a terme amb tècnics municipals, que vetllaran pel correcte desenvolupament dels treballs.

Maó, 26 de gener de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS